Svet obleteli zábery z nedeľného zápasu medzi FC Nantes a PSG (0:1), kde hlavný rozhodca kopol a následne vylúčil domáceho hráča po tom, čo doňho futbalista strčil keď mu arbiter nečakane skrížil cestu.

Hráčovi Nantesu Diegovi Carlosovi bola karta zrušená, pretože zábery preukázali neúmyselné postrčenie hlavného rozhodcu Tonyho Chaprona. Teraz je to práve Chapron, ktorý je suspendovaný, aj napriek vydaniu neospravedlneného vysvetlenia svojho konania. Neuveríte, ale toto nebol prvý skrat skúseného 45-ročného arbitra.

V marci 2015 odmietol dať Zlatanovi Ibrahimovičovi po zápase loptu. Švéd totiž v zápase s Lorientom strelil hetrik a chcel si ju ihneď po hvizde prevziať. Chapron odmietol a povedal: “Uvidíme sa neskôr,” na čo mu Zlatan odvetil: “Nezabúdaj, zvyčajne by si mi ju mal dať.” V tuneli potom konverzácia pokračovala, keď sa “Ibra” opäť dotazoval na loptu. Arbiter povedal, že keď sa rozhodne, dá mu ju. Na to mu Ibrahimovič odpovedal: “Chceš byť teraz šéfom, dobre, si teraz šéf, je to aj na kamere.”

Zlatan Ibrahimovič si pýta loptu po vstrelení hetriku

Tento incident mal nakoniec ale šťastný koniec a Zlatan každému ukázal, kde lopta skončila, keď na svoj Instagram po zápase pridal fotku s popisom: Pre tých, ktorí sa pýtajú, kde je lopta.

Zdroj: Givemesport.com | Foto: Instagram, Streamable.com Twitter