Ľudia majú občas bláznivé nápady. O tých svojich by vedel rozprávať aj bývalý hráč Manchestru United Patrice Evra. V novembri minulého roku oblizoval vo videu na Instagrame surové kurča, teraz sa priznal k ďalšiemu zvláštnemu výstrelku.

A opäť v tom hralo hlavnú úlohu mäso. Bývalý ľavý obranca Monaka, Juventusu, Manchestru United či Marseille sa priznal, že počas svojho pôsobenia u monackých “kniežat” si 4 mesiace dával plátok kuracieho mäsa do kopačky.

“Súper mi stúpil na nohu a veľmi škaredo mi ju zranil. V nemocnici som povedal trénerovi Deschampsovi: ‘Je to veľmi bolestivé, nemôžem hrať. Nemôžem ani chodiť,’ spomína Francúz. “Ale tím ma potreboval, takže doktori skúšali všetko, aby odstránili bolesť. Nič nepomáhalo. Potom mi však niekto z realizačného tímu povedal: ‘Prečo neskúsiš starú školu? Plátok kuraťa na spodok kopačky.’ Znelo to šialene, ale viete, že som naklonený šialeným veciam,” opisuje kontroverzný výstrelok.

“Tak som išiel k miestnemu mäsiarovi a povedal som, že chcem kurča, ale len tenký plátok. Povedal som mu, že si ho chcem dať do kopačky na čo mäsiar spustil obrovský smiech. Objednal som si nove kopačky: jednú vo veľkosti 42.5, druhú 44. A bolo to vpohode. Bolelo to, ale dalo sa s tým hrať. Nikdy som však netrénoval s mäsom v kopačke, moja mama by takéto plytvanie mäsom nestrpela,” pokračoval Evra.

“Ale pred každým zápasom som navštívil mäsiarstvo: ‘Dobré ráno Patrice. Ako zvyčajne však?’ Kurča mi teda umožnilo hrať naozaj dobre, takže v januári 2006 som podpísal s Manchestrom United,” ukončil rozprávanie o bizarnej príhode 38-ročný Francúz.

patrice evra kurca

Zdroj: Goal.com | Foto: Twitter